Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers, per a millorar la teva experiència i recopilar informació estadística sobre la teva navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Per a més informació, consulta la nostra "Política de cookies".

Més Informació Accepto

ES Et truquem per demanar cita?

Et trobes a: Inici > Catàleg de mobles > Matalassos > Matalassos Pikolin amb molls > matalàs Pikolin HARLEM-10 < TORNAR

 

Comparteix a

fitxa moble

Producte descatalogat

Matalassos Pikolin amb molls Pikolin

Matalàs HARLEM-10

Confortable matalàs de Pikolin que porta integrat el sistema Hybrid que uneix el bloc amb molles Normablock a la frescor del Memory Gel. Aquest matalàs és idoni per a aquells que busquen fermesa amb sensació vesc i no volen passar calor durant el descans. El teixit Stretch de gran tacte i transpirabilitat que té aquest matalàs, fa que sigui d'alta qualitat. A més el memory gel que porta incorporat amb escuma viscoelàstica amb partícules de gel perquè es minimitzi l'efecte de calor. Aquest matalàs porta incorporat un amortidor de polièter d'alta densitat perquè el confort sigui homogeni i un bloc de molles per aconseguir la fermesa justa durant el descans. El matalàs incorpora quatre nanses brodades per facilitar les tasques de volteig.

Color: Beix

80x182cm

*Oferta financera realitzada per FinConsum EFC, S.A.U. i subjecte a la seva aprovació. TIN: 0%. TAE: 6.86%. Inclou comissió d’obertura del 3% sobre l’import finançat a abonar en la primera quota. Exemple per una compra de 1000€. Mensualitats: 10. Primera mensualitat: 130€. Resta mensualitats: 100€. Total degut: 1030€.
Vàlid fins el 31-12-2014.

Característiques matalàs Pikolin HARLEM-10

Hybrid System; Memory Gel; Normablock; teixit stretch; Fibra suau de polièter; confortcel; amortidor de polièter; 4 nanses brodades.

Col·leccions associades a matalàs Pikolin HARLEM-10

Matalassos Pikolin

MARTBERT · C/ Ribera del Congost, 8 (Pol. Ind. El Congost) · 08520 Les Franqueses del Vallés (Barcelona)
Tel. 93 846 32 10 | 93 849 44 11

matalàs Pikolin HARLEM-10 | Matalassos Pikolin HARLEM-10 | Botiga Martbert

Diseño web por Novaigrup, agencia de marketing online